CERE OFERTA CAUTA DEALER MASINI SECOND-HAND

Performante

Honda Civic premiata cu 2
distinctii Green Apple

Honda Civic 1.6L Diesel a fost descrisa la gala premiilor Green Apple ca "O masina versatila superba". Motiv pentru care nu a fost o surpriza pentru nimeni ca a primit premiul de Aur la categoria "Masini de familie" si in cursa generala Green Apple Champion.

CR-V incoronata ca "Cel mai
fiabil SUV" de catre Which?

Zero. Acesta este numarul defectiunilor raportate de Which? in timpul unui studiu pe Honda CR-V in 2014. Tocmai de aceea decizia de a-i acorda distinctia de "Cel mai fiabil SUV" a venit natural. Cu costurile medii anuale de reparatii de doar 10£ si un scor general de fiabilitatea de 98,5% in ultimul an, sansele unei defectiuni majore sunt, practic, inexistente.

2014: Which? desemneaza Honda
Jazz ca Supermini Best Buy

Cea mai buna din gama ei. Aceasta a fost decizia a 48,000 oameni din 57,000 intr-un studiu Which? 2014. Multumita interiorului practic, costurilor de intretinere extrem de scazute si usurinta la condus, Honda Jazz a fost demonstrata ca este cea mai buna alegere din categoria Supermini.

Honda Civic castiga premiul
Best Real MPG

Putem spune numeroase lucruri care lauda caracteristicile modelului Civic. Dar aprecierile cu adevarat importante sunt cele care vin de la altii. Tocmai de aceea ne face placere sa spunem ca remarcile precum "cel mai bun diesel de clasa mica de pe piata", "economie reala de combustibil" si "performanta impresionanta" vin din partea lui Honest John, nu din partea noastra.

Civic 1.6 i-DTEC numita "Best SME
Company Car to Buy"

Honda Civic 1.6L Diesel a lasat o impresie memorabila in cadrul conventiei pentru companii SME din acest an, adjudecand premiul pentru Best SME Company Car. Costurile scazute de intretinere, costurile scazute BIK si cererea din partea soferilor au aratat ca Honda Civic 1.6L Diesel este un jucator important in categoria B2B.

Honda Jazz primeste premiul pentru
"Cea mai fiabila masina"

98%. Un punctaj mai mare este aproape imposibil de obtinut. De aceea am urcat pe primul loc al podiumului pentru "Cea mai fiabila masina" in 2014, in cadrul studiului Auto Express Driver Power. Peste 50,000 de soferi au votat dintr-o lista de 150 de masini si au oferit prima pozitie modelului Honda Jazz. Ceea ce inseamna cea mai buna masina din clasa ei.

Honda Civic 1.6 i-DTEC castiga
Aur in cadrul premiilor Tow Car

Fiecare medalie de Aur aduce cu sine si o doza de mandrie. Dar faptul ca am castigat o medalie de Aur pentru tehnologiile eco sunt rasplata suprema. La Premiile Tow Car 2013, Honda Civic 1.6 i-DTEC a reusit aceasta performanta. In ciuda faptului ca a fost una dintre cele mai mici masini participante, si-a demonstrat capacitatea excelenta de remorcare, pastrand in acelasi timp un consum de combustibil rezonabil. Testul a fost trecut cu brio: si verde, si Aur.

8 ani in topul studiilor
organizate de What Car?

Toti ne bucuram cand primim un premiu, ca recunoastere a eforturilor noastre. Dar pentru primirea premiului de "Cel mai de incredere brand auto" in cadrul studiilor organizate de What Car? si Warranty Direct timp de 8 ani consecutiv suntem extaziati. In special pentru ca rezultatele sunt bazate pe review-urile si opiniile celor care conteaza cel mai mult: soferii.

Civic castiga premiul "Women's
World Car of the Year"

Juriul "Women's World Car of the Year" a desemnat noul Civic drept castigatorul 2012 fara drept de apel, in categoria Economy Car. Aleasa castigatoare dintr-o lista de 300 de masini inscrise, Honda Civic a impresionat panoul de premiere la numeroase capitole, printre care si siguranta, raport calitate-pret si design.

Civic obtine numarul maxim de
5 stele pentru siguranta

Noul Honda Civic a fost nominalizat ca una dintre cele mai sigure masini din Europa, in urma unor teste independente Euro NCAP. Alaturi de cele 5 stele, noul Civic a primit, de asemenea, un premiu Euro NCAP pentru sistemul Collision Mitigation Braking (CMBS).

Rezultate de 5 stele
 

Honda Civic in 5 usi, Honda Jazz si Honda Accord au primit toate 5 stele din partea Euro NCAP - punctaj maxim - in teste de coliziune independente, ceea ce le face unele dintre cele mai sigure masini din Europa.


 
 
 
CONTACTEAZA-NE INTRA IN COMUNITATE