CERE OFERTA CAUTA DEALER MASINI SECOND-HAND

Tehnologie si siguranta

Directia extrem de precisa, manevrabilitatea facila si sistemul de franare excelent sunt vazute de catre soferii care conduc Honda ca trasaturi distinctive, care transforma orice calatorie cu Honda intr-o adevarata experienta de condus.

Pentru inginerii Honda, exact aceste caracteristici reprezinta punctele de plecare la capitolul sigurantei, oferind fiecarui automobil abilitatea dinamica de a ajuta soferul sa evite coliziunile.

La Honda, aceste masuri de siguranta includ, din start, suspensii de ultima ora, tehnologii de franare si directie si vizibilitate perfecta pentru sofer. Display-urile, butoanele si comutatoarele sunt intuitiv plasate pentru a ajunge usor la ele, intreaga atentie ramanand la drum.


Forward Collision Warning (FCW)

Modelele cu tehnologia FCW includ o camera de mici dimensiuni in partea superioara a parbrizului sau un sistem radar montat pe grila din fata, care detecteaza orice vehicul din fata. In momentul in care sistemul FCW identifica riscul unei coliziuni, activeaza instant alertele sonore si vizuale.

Lane Departure Warning (LDW)

Pe modelele care includ tehnologia LDW este montata o camera de mici dimensiuni in partea superioara a parbrizului, care urmareste liniile continue sau discontinue de pe sosea. Astfel, sistemul poate stabili momentul in care soferul se abate de la banda sa si-l avertizeaza atat prin alerte vizuale pe panoul de bord, cat si prin alerte auditive.

Vehicle Stability Assist™
(VSA®) cu Traction Control

Vehicle Stability Assist™ (VSA®) cu Traction Control VSA® vine standard pe toate modelele Honda. In caz de subvirare sau supravirare, sistemul poate frana automat anumite roti sau poate reduce puterea motorului pentru a ajuta la restabilirea cursului normal al masinii.

Anti-Lock Braking System (ABS)

Toate modelele Honda dispun de discuri de frana pe toate cele 4 roti cu ABS. Sistemul previne blocarea rotilor si asigura, oricat de tare ai frana, controlul asupra directiei automobilului in cazul franarii de urgenta. Sistemul include si Brake Assist, care creste forta de franare pentru a reduce distanta de oprire in cazul unei opriri de urgenta. In plus, sistemul Electronic Brake Distribution (EBD) lucreaza in tandem cu sistemul ABS, analizand distribuirea greutatii si regland forta de franare aplicata rotilor pentru a mentine stabilitatea si directia.

Next-Generation Advanced Compatibility
Engineering™ (ACE™) Body Structure

Anumite modele beneficiaza de tehnologia de ultima ora Advanced Compatibility Engineering™ (ACE™) Body Structure, denumit si ACE II, mai exact de cel mai solid cadru din otel pe care l-am dezvoltat pana in prezent. Designul ACE, exclusiv Honda, disperseaza si absoarbe energia impactului pe o suprafata mai mare, sporind siguranta habitaclului si imbunatatind siguranta tuturor pasagerilor. Structura cadrului inovativ reduce atat forta concentrata asupra pasagerilor anteriori in cazul unui impact posterior, cat si forta impactului ce actioneaza asupra celorlalte vehicule.

Dual-Stage, Multiple-Threshold
Front Airbags (SRS)

Toate modelele Honda sunt echipate cu airbag-uri frontale in doua etape, cu prindere in 3 puncte SRS, care intr-un impact suficient de mare se deschid in 2 etape si 2 praguri in functie de severitatea impactului si folosirea centurilor de siguranta.

SmartVent® Front Side Airbags

In cazul unui impact lateral moderat spre sever, airbag-ul lateral SmartVent® (pe modelele selectate) este conceput sa reactioneze rapid pentru a proteja la maximum pasagerii, minimizand, in acelasi timp, sansele unei accidentari provocate de airbag.

Sistem de detectare a pozitiei
pasagerului (OPDS)

Airbagurile frontale dispun de sistemul de detectare a pozitiei pasagerului (OPDS) pentru a preveni deschiderea in cazul in care o persoana de statura mica se afla in fata airbag-ului.


Side Curtain Airbags

Airbag-urile laterale colaboreaza cu cele tip cortina pentru a asigura un nivel inalt de protectie la un potential impact lateral puternic.

Lower Anchors and Tethers for CHildren (LATCH)

Anumite modele Honda includ sistemul de Tetiere Active pentru copii, care poate fi adaptat la dimensiunea scaunelor de copii amplasate in masina.


 
 
 
CONTACTEAZA-NE INTRA IN COMUNITATE