CR-V

de la 26.627 € (tva inclus)
Crystal Black Pearl
Completează formularul pentru a fi contactat

CR-V
Sumar
Cutie automată cu 9 trepte
Unul dintre punctele forte ale Honda CR-V este cutia de viteză automată cu 9 rapoarte, cea mai avansată din segmentul său, care funcționează excelent împreună cu dieselul biturbo de 160 CP. Progresia de la o treaptă la alta este rapidă, iar confortul se păstrează la cote ridicate. Treptele scurte ajută la o dinamică corectă pentru SUV-ul cu cele mai bune cifre de vânzări în Statele Unite în ultimii 20 de ani. Cutia este dinamică în treptele inferioare, iar modul Sport face ca mașina să aibă o eficiență sporită în rapoartele superioare. Totdată, futurista cutie dispune de un mod manual care se adresează șoferilor ce doresc să dețină în totalitate controlul.
Cifre și consum
Motor inovator 1.6 i-DTEC bi-turbo , disponibil pe modelul Honda CR-V cu tractiune integrală, produce o putere de 160 CP, 350/Nm cuplu. Deși puternic și pregătit pentru orice tip de traseu, modelul CR-V 4x4 cu motorul de 160 de CP are un consum mixt de 5.1l/100km. Dacă alegerea este motorul de 2,0 litri benzină i-VTEC, acesta este capabil să ofere 155 CP la 6,500 rpm și are un consum mixt de 7,4 litri/100 de km.
Spațiu mare
Unul dintre cele mai mari spații la picioare pe locurile din spate în segmentul SUV-urilor compacte se găsește la Honda CR-V. Atât șoferul cât și pasagerii se pot bucura de un confort sporit mai ales când vine vorba despre călătoriile lungi. Honda CR-V are o lungime de 4605 mm, o lățime de 1820 mm și o înălțime de 1685 mm. Totodată, portbagajul are o capacitate de 589 de litri, fiind unul dintre cele mai mari din clasa sa.
Tehnologie avansată
Executive, echiparea premium a Honda CR-V, facilitează misiunea șoferului și a pasagerilor. Plafonul panoramic, haionul cu actionare electrică, farurile xenon, sistem smart entry&start, camera pentru mers în marșarier, sistemul audio premium, sistemul de climatizare automată pe 2 zone sau scaunul pentru șofer reglabil pe 8 direcții cu memorie fac din Honda CR-V cel mai bun partener de trafic.
CR-V
Design, tehnologie şi siguranţă
CR-V
Echipări și specificații